Bel direct: 078 691 6066
Bellen
MENU
Bellen
MENU
Home > Sporthal De Enk

Sporthal De Enk, Rotterdam

Recreatie, 19-07-2022

Elektrische installatie

Sport voor iedereen

Analyse bestaande situatie, groepenverklaring en plaatsing van nieuwe verdeler

Sporthal De Enk in Rotterdam-Vreewijk hoort bij het Sportbedrijf Rotterdam.
In sporthal De Enk kun je verschillende bal- en vechtsporten beoefenen. Ook als je niet wilt sporten maar juist aanmoedigen ben je hier op de juiste plek. Een grote tribune zorgt ervoor dat je de sporters op de vloer goed kunt zien en toejuichen. De horecaruimte in de deze sporthal verzorgt de hapjes en de drankjes.

In sporthal De Enk was de groepenkast/verdeler verouderd en aan vervanging toe, waardoor er een onveilige situatie zou kunnen ontstaan voor de sporter en toeschouwers. De opdrachtgever Sportbedrijf Rotterdam, heeft ETB De Noord de opdracht gegeven een groepenverklaring op te stellen en alle noodzakelijke relaisschakelingen uit te zoeken. Hierna heeft ETB De Noord de oude groepenkast ontmanteld en een nieuwe en moderne verdeler geplaatst. Deze werkzaamheden kunnen alleen worden uitgevoerd zonder elektrische spanning. Om de vele sporters zo min mogelijk te hinderen hebben we deze grote klus in slechts twee werkdagen geklaard.

Met deze nieuwe installatie kunnen weer duizenden sporters in Sporthal De Enk veilig en ontspannen genieten van hun hobby.