Bel direct: 078 691 6066
Bellen
MENU
Bellen
MENU
Home > Branches

Waar wij werken

In de afgelopen decennia hebben we projecten mogen realiseren in een groot aantal uiteenlopende branches.

Zorginstellingen

Binnen een zorginstelling komt de betrouwbaarheid en beschikbaarheid van elektrotechnische installaties op de eerste plaats. Een zorginstelling is een openbaar gebouw, dus binnenklimaat, veiligheid en toegangscontrole zijn bijzonder belangrijk.

Wonen en winkels

De perfecte samenwerking tussen techniek, veiligheid en sfeer. De integratie van techniek in de woning en winkels heeft een vlucht genomen in de toepassingsgebieden en betrouwbaarheid.

Utiliteit

De integratie van techniek in de bouw is duurzaam vakwerk. De integratie van techniek in de bouw is de laatste jaren sterk ontwikkeld. Al vanaf de tekentafel worden wij bij een bestaand of nieuw project betrokken.

Overheidsgebouwen

Tot overheidsdiensten- of instellingen behoren onder meer: ministeries, provinciehuizen, gemeentelijke panden, rechtbanken en waterschappen.

Onderwijs-instellingen

Uiteraard is het buitenaanzicht van een onderwijsinstelling belangrijk voor de eerste indruk. Toch zullen de faciliteiten aan de binnenkant de doorslaggevende factor zijn voor studenten en medewerkers. Het gebruik van computers, (draadloos) netwerk en digitale schoolborden is aanzienlijk toegenomen. Een goed binnenklimaat en duidelijke toegangscontrole zijn ook van belang.

Natte infrastructuur

Elke waterbeheerder heeft tot doel de verkeersdoorstroming op de vaarweg of haven te verbeteren en hiermee het brandstofverbruik en de uitstoot van schadelijke stoffen te verlagen en de doorstroming te verbeteren. De integratie van techniek in het waterbeheer maakt deze doelen haalbaar en beheersbaar.

Industrie

Industriële productielocaties stellen zeer hoge eisen aan de elektrotechnische installaties. Wij werken aan complexe industriële installaties en systemen voor de infra- industriële en utiliteitsmarkt.

Benieuwd wat wij voor jouw bedrijf kunnen doen?

Gratis advies
‘Ik heb niet eens gemerkt dat ze er waren’