Bel direct: 078 691 6066
Bellen
MENU
Bellen
MENU
Home > Projecten > Scherpenhuizen

Scherpenhuizen, Eindhoven

Industrie, 25-06-2020

Brandbeveiliging
Elektrische installatie
Toegangscontrole
Verlichting
Zonnepanelen

Scherpenhuizen

In Eindhoven mochten zowel ETB de Noord en Wesotronic opnieuw een complete (elektro)technische installatie realiseren.

Opnieuw mochten we aan de slag voor onze klant Scherpenhuizen die gespecialiseerd is om verse producten van de telers op de beste manier te vervoeren, te verpakken en te vermarkten. Mede door de eerdere samenwerking met hen konden we op de juiste manier helpen met het realiseren van de (elektro)technische oplossingen in hun nieuwe pand.

Tijdens de eerste fase van het project werd door Wesotronic B.V. de beveiliging, het geluid, de toegangscontrole en de intelligente koppelingen met het ERP platform gerealiseerd. Het ontwerp en de realisatie van de elektrische installatie werd in de tweede fase door ETB de Noord B.V. uitgevoerd.

De elektrische installatie bestaat o.a. uit:

  • Transformator
  • Groepenkasten
  • Railkoker (spanningsloos)
  • Verlichting
  • Datanetwerk
  • Zonnepanelen installatie

Bij elkaar hebben we met onze technische teams bijna een jaar hard gewerkt om mooie installaties neer te zetten. Zowel ontwerp van alle installaties, tekenwerk, berekeningen, begeleiding tijdens de bouw en afstemming met andere bouwpartners de hele klus is verlopen zonder enig discussiepunt of knelpunt. Zelfs toen terug geschaald moest worden vanwege de Corona maatregelen hebben we door slim plannen de deadline nog kunnen behalen. De normen waaraan de installaties moeten voldoen vroegen veel voorbereidingswerk en controle achteraf maar zowel de klant als wij zijn tevreden met het resultaat.