Bel direct: 078 691 6066
Bellen
MENU
Bellen
MENU
Home > Karpack

Karpack, Roosendaal

Utiliteit, 10-02-2022

Data netwerk
Elektrische installatie
Verlichting

Karpack

Om miljoenen dozen en kleinverpakkingen door Karpack te laten produceren ging ETB de Noord aan de slag om een volledige elektrotechnische installatie te realiseren.

Als je langs de A17 Roosendaal passeert zie je het heel herkenbare zwart-wit geblokte bedrijfspand van Karpack. Hier maken zij jaarlijks 120 miljoen dozen en 80 miljoen klein-verpakkingen voor de groente- en fruitsector. In 2021 heeft Karpack deze vestiging uitgebreid met 14.000m2 productieruimte.

Op basis van eerdere positieve ervaringen bij andere projecten werd ETB De Noord voorgedragen door SmartSD om alle elektrische installaties aan te leggen. ETB De Noord heeft niet alleen de complete elektrische installatie zoals wandverdeelkasten, railkokersystemen, datanetwerk, verlichting en beveiliging verzorgd maar was ook in het voortraject bij deze uitbreiding intensief betrokken omdat deze installaties door ETB De Noord zijn ontworpen en doorgerekend. Op beide panden heeft ETB de Noord ook een complete zonnestroom installatie aangebracht die een totale capaciteit hebben van meer dan 2.000.000 Wp (Wattpiek).

In het najaar van 2021 is de nieuwe productieruimte door Karpack in gebruik genomen.