Bel direct: 078 691 6066
Bellen
MENU
Bellen
MENU
Home > Paneelbouw > Buitenopstellingskasten

Buitenopstellings-kasten

Onze kasten worden samengesteld door medewerkers die werken volgens een hoge standaard. dat betekent dat u altijd een hoge kwaliteit kast geleverd krijgt.

Buitenopstellingskasten

Heeft u behoefte aan een besturingskast voor een spanningsverdeling of een besturing welke in het veld geplaatst moet worden? Wij kunnen u hiervoor de juiste oplossing bieden. Of het nu om een Polyester, RVS of Aluminium kast gaat, wij kunnen deze buitenopstellingskasten leveren. De kasten worden samengesteld door medewerkers die werken volgens een hoge standaard, dat betekent dat u altijd een hoge kwaliteit kast geleverd krijgt. Alle panelen worden gebouwd volgens de laagspanningsnorm. Of het nu gaat om een klemmenkast, een besturingskast of een grote laagspanningsverdeler: wij voorzien u in uw behoefte! Onze buitenopstellingskasten zijn op elke plek inzetbaar.

Schakel tussen elektrotechnische installaties en machines met buitenopstellingskasten.

Wij, ETB de Noord Paneelbouw en Techniek BV., bouwen geheel in eigen beheer buitenopstellingskasten, schakelkasten, spanningsverdelers, signalerings- en besturingspanelen. De mogelijkheden zijn hierbij bijna onbeperkt.

Klant specifiek en functioneel ontwerp

Wij bouwen buitenopstellingskasten conform de opgegeven specificaties. Hiermee hebben wij een prettige samenwerking opgebouwd met verschillende opdrachtgevers, waarvoor wij klant specifiek de kasten en panelen bouwen en installeren. Daarnaast bouwen wij ook panelen op basis van een functie vereisten, waarbij de kast conform uw wensen wordt ontworpen, geconstrueerd en geproduceerd.

Wij werken merk-onafhankelijk en kunnen zo naar ieders wens een paneel op maat ontwerpen en budgetteren. Op deze wijze kunnen wij voor de paneelbouw zowel technisch als economisch de meest verantwoorde materiaalkeuze maken uit het totale marktaanbod. Ook kunnen wij door onze flexibele opstelling een besturingskast in zeer kort tijdsbestek samenstellen en uitleveren.

Buitenkasten ofwel buitenopstellingskasten is geschikt voor behuizing van elektra- en/of gasinstallaties of wateraansluitingen voor toepassingen buiten. Standaard assortiment van RVS kasten, Kunststof kasten en betonputten met diverse afmetingen. Hoge kwaliteit buitenopstellingskasten tegen een aantrekkelijke prijs. Voldoet aan alle geldende voorschriften.

Heeft u behoefte aan professionele buitenopstellingskasten? De buitenopstellingskasten van ETB de Noord worden gemaakt door medewerkers die werken volgens een hoge standaard, dat betekent dat wij u te allen tijde kwaliteit opleveren. Alle panelen worden gebouwd volgens de laagspanningsnorm. Of het nu gaat om een klemmenkast, een besturingskast of een grote laagspanningsverdeler: wij voorzien u in uw behoefte!

Schakel nu nog over

Benieuwd naar wat onze paneelkasten voor jou kunnen betekenen? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op.