Bel direct: 078 691 6066
Bellen
MENU
Bellen
MENU
Home > Paneelbouw > Bedieningspanelen

Bedieningspanelen

ETB de Noord bedieningspanelen onderscheiden zich door hun eenvoudige en toch uitgebreide functionaliteit.

Bedieningspanelen

ETB de Noord bedieningspanelen onderscheiden zich door hun eenvoudige en toch uitgebreide functionaliteit. Deze apparaten maken uitgebreide operationele gegevens voor productie-installaties en -machines beschikbaar met een druk op een knop. Hierdoor kan de operator op elk ogenblik manueel ingrijpen om het productieproces te stoppen of te wijzigen. Individuele oplossingen voor elke toepassing. Ons assortiment van bedieningspanelen biedt een grote verscheidenheid aan mogelijkheden en functies voor een optimaal bedieningscomfort tegen een eerlijke prijs.

Voor het centraal bedienen van verlichting, slagbomen of wat er ook geschakeld moet worden kunnen wij passende bedieningspanelen voor u ontwerpen, samenstellen en monteren. Wij kunnen in vrijwel elk formaat diverse bedieningspanelen leveren geschikt voor zowel opbouw als inbouw panelen. De keuze uit knoppen en signaallampen is enorm. Teksten kunnen worden gegraveerd of in de lens gemonteerd worden.

Neem contact met ons op voor een wederzijdse kennismaking. Wij hebben een transparante werkwijze en u heeft geen verrassingen achteraf.

Ontwerpen bedieningspanelen

Duidelijkheid bij het ontwerpen van signalerings- en besturingspanelen of bedieningspanelen speelt een belangrijke rol. Onze panelen zijn dan ook altijd duidelijk en logisch ingedeeld. Door korte lijnen met de opdrachtgever worden eventuele knelpunten in een vroeg stadium ontdekt en verholpen zodat de levertijd van een paneel niet in de problemen komt. Om de door ons en u gestelde hoge kwaliteitseisen te garanderen, worden er uitsluitend kwalitatief hoogwaardige componenten en materialen gebruikt. Vanzelfsprekend staat kwaliteit bij paneelbouw voorop.

Na het vervaardigen worden alle panelen uitvoerig getest en indien wenselijk bij ons in de werkplaats afgenomen door de opdrachtgever. Ons kwaliteitssysteem staat borg voor een hoge graad van betrouwbaarheid en veiligheid, zodat u verzekerd bent van een betrouwbare werking. Wij werken volgens NEN-EN 60204-1 en zijn VCA-gecertificeerd.

Al onze bedieningspanelen zijn ontworpen met de consument en de vakman voor ogen. Het resultaat is een reeks bedieningspanelen met een aansprekende vormgeving en bedieningsgemak voor de gebruiker én montagevriendelijkheid voor de installateur. Altijd gemaakt van materialen van de hoogste kwaliteit met een gegarandeerde lange levensduur.

Schakel nu nog over

Benieuwd naar wat onze paneelkasten voor jou kunnen betekenen? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op.