Organisatie

Als innovatieve elektrotechnische partner engineert, installeert en onderhoudt ETB De Noord BV (elektrotechnische) installaties in uiteenlopende sectoren.

Een perfecte combinatie tussen de drie bedrijven maken ETB DE Noord een betrouwbare partner in de elektrotechnische dienstverlening.

ETB De Noord is gespecialiseerd in (nieuwbouw-) installaties en onderhoud in de utiliteit en woningbouw.  Dit zijn licht- en krachtinstallaties, maar ook de infrastructuur van uw datacommunicatie, brandmeld-, ontruimings- en beveiligingsinstallaties, geluidsinstallaties, enz…

Daarnaast specialismen opgebouwd betreffende integratie van gebouwbeheerssystemen in woning en utiliteitsbouw dit zijn o.a. LED lichtbronnen, aanwezigheidsschakelingen, bewegingsschakelingen, temperatuur regelsystemen maar ook het op afstand aansturen van elektrische apparaten.

ETB De Noord Paneelbouw & Techniek is juist gespecialiseerd in maatwerk schakelpanelen.

Daarnaast beschikken wij over een service team van ongeveer 30 gecertificeerde medewerkers om de aan ons toevertrouwde elektrotechnische werkzaamheden volgens uw wensen uit te voeren. Hierbij maken wij altijd gebruik van de nieuwste technieken en zijn up-to-date betreffende elektrotechnische ontwikkelingen. Werkzaam 7 dagen per week en 24 uur per dag.

ETB de Noord is VCA-gecertificeerd en een Sterkin Erkend installateur. Dekra (voorheen KEMA, KOMO).