Bel direct: 078 691 6066
Bellen
MENU
Bellen
MENU
Home > Industrie > Industrial automation

Industriële automatisering

Het beheersen van de productieprocessen wordt steeds belangrijker.

Industriële automatisering

De industriële automatisering regelt en bestuurt met behulp van computers de productieprocessen. ETB de Noord B.V. is een specialist op het gebied van industriële automatisering. Efficiënter en veiliger produceren leidt tot gewenste besparingen.

Het beheersen van de productieprocessen wordt steeds belangrijker. De eisen die worden gesteld aan de industrie worden steeds zwaarder. Het verbeteren van de kwaliteit en kwantiteit kan een doelstelling zijn. Industriële automatisering biedt mogelijkheden om aan de doelstellingen te voldoen.

Maatwerk

Meten, regelen, sturen, visualiseren en controleren: industriële automatisering blijft maatwerk. ETB de Noord B.V. is voor kleine als grote productieprocessen de geschikte (gespreks-)partner.

Functioneel ontwerp

Het ontwerp van de hard- en software van de elektrotechnische besturingsinstallaties (geheel conform wensen, normen en richtlijnen) wordt samengevat in een functioneel ontwerp. Dit functioneel ontwerp is ons startpunt. Een functioneel ontwerp is uniek, nooit in serie, maar altijd op maat. Het productieproces moet betrouwbaar en efficiënt werken. ETB de Noord B.V. heeft de technische kennis en expertise in huis.

Zorg voor een geolied geheel

Kunnen jouw machinale processen wel een update gebruiken? Maak dan snel een afspraak!