Bel direct: 078 691 6066
Bellen
MENU
Bellen
MENU
Home > Industrie > Gebouwautomatisering

Gebouwen-automatisering

Het regelen van een optimaal binnenklimaat is essentieel voor comfortabel werken en wonen.

Gebouwautomatisering

Integratie van verlichting, klimaatbeheersing en beveiliging.

Gebouwautomatisering is de verzamelnaam voor het combineren van alle electrotechnische installaties welke in een gebouw aanwezig kunnen zijn.

Het regelen van een optimaal binnenklimaat is essentieel voor comfortabel werken en wonen.

Hierbij kunt u denken aan verlichting, temperatuur, airconditioning, luchtvochtigheid, ventilatie, noodverlichting, inbraak- en brandbeveiliging, toegangscontrole, camerabewaking en telefonie.

Alles kan voorgeprogrammeerd en op afstand aangestuurd worden.

Ook voor woningen

Gebouwautomatisering is ook zeker toepasbaar in woningen. Steeds meer appartementen en woningen kennen centrale ventilatie, verlichting aan- uit in openbare ruimten bij activiteitwaarneming, centrale deurvergrendeling, toegang parkeerplaats etc. Ook in de woning kan de verwarming, verlichting, gordijnen, muziek, wandcontactdozen centraal worden geregeld. Zo komt u altijd met een warm gevoel thuis.

Beheer middels controlepaneel

U kunt alles eenvoudig instellen via het controlepaneel. Mocht er op welke manier dan ook een storing in het systeem zijn dan kunt u ons 24 uur per dag bereiken voor hulp. Indien gewenst kunnen wij op afstand uw controlepaneel overnemen, zodat e.e.a. sneller en prijsbewuster kan worden opgelost.

Na het afsluiten van een onderhoudscontract, zullen wij onderhoud en beheer uitvoeren aan uw installaties, waarmee de kans op storingen aanzienlijk afneemt.

Zorg voor een geolied geheel

Kunnen jouw machinale processen wel een update gebruiken? Maak dan snel een afspraak!