Bel direct: 078 691 6066
Bellen
MENU
Bellen
MENU
Home > Energie & duurzaamheid > Zonnepanelen

Zonnepanelen

 • 25 jaar garantie
 • Na 5 tot 7 jaar is uw investering terugverdiend
 • Wij regelen een zorgenvrije installatie

Zonnepanelen als rendementskanon

Veel huiseigenaren en ondernemers zijn nieuwsgierig naar zonnepanelen. Wij krijgen veel vragen over de échte kosten en het échte rendement. Velen denken dat het te weinig oplevert. Wij beweren het tegendeel: zonnepanelen leveren jou méér op dan ooit. Zowel thuis als voor je bedrijf!

Advies

Het beste zonnepanelenadvies

De veel betere techniek, lagere prijzen en hogere garantie plus stijgende energiekosten maken investeren in moderne zonnepanelen zeer aantrekkelijk. Wij helpen u met al uw vragen en leveren u volledig maatwerkadvies; zowel technisch als financieel! Zodat vóóraf alles duidelijk is.

Zonnepanelen zijn geld- en energiebesparend

Het licht van de zon in Nederland zon is uitstekend geschikt voor het opwekken van energie. Het hele jaar door! U hoeft echt niet uw hele dak vol te leggen om voldoende rendement te halen. Wij weten wat onze modernste zonnepanelen presteren, zodat u er profijt van heeft. Wij rekenen het graag voor u uit.

Advies of een offerte?

Dan nemen wij de volgende stappen:

 • Kosteloos advies, eventueel bezoek op locatie
 • Exacte opgave van de totale investering;
 • Uitgebreide informatie over de garantieperiode;
 • Garantie op panelen is volledig afgedekt gedurende 25 jaar;
 • Afstemming op budget en esthetische voorkeur;
 • Hoe worden de kabels gelegd zowel in- als uitpandig?;
 • Nauwkeurige berekening van de (verwachte) opbrengst van het systeem;
 • Rekening houdend met schaduw / obstakels;
 • Inspectie van de groepenkast.

“Ik help graag met een offerte aanvragen of vragen”

- Arjan, Technicus

Rendementen

Geld verdienen met zonnepanelen

Het rendement van zonnepanelen staat buiten twijfel. Zeker in relatie tot wat u aan rente op uw spaargeld krijgt. Met zonnepanelen levert uw investering vanaf 5-7 jaar geld op. En dat vervolgens tientallen jaren daarna!

Rendement uit eigen geld of lening

Er zijn twee manieren om zonnepanelen aan te schaffen: met eigen geld of met een lening. Jazeker, ook dat kan.

Beter dan sparen!

Met eigen geld (gemiddeld rond € 5.000,-) heeft u altijd het beste resultaat (rendement). Maar ook met een gerichte lening houdt u 10% of meer(!) rendement over. Kom daar maar eens om op uw spaarrekening op de bank! Van ons krijgt u na het eerste gesprek een volledig doorgerekend financieel advies, zodat u exact weet wat de mogelijkheden zijn. Op www.verdiengeldmetzonnepanelen.nl leggen we het u feilloos uit. Natuurlijk doen we dat ook in een persoonlijk gesprek met u.

Energie-opbrengst zonnepanelen

Behalve financieel rendement weet u met onze zonnepanelen ook honderd procent zeker dat u de beste stroomopbrengst heeft. De panelen die wij leveren hebben ook na 25 jaar of zelfs 30 jaar nog altijd nagenoeg hetzelfde rendement als bij plaatsing. Dat is een zekerheid die staat als een huis.

Kwaliteit

Zonnepanelen met garantie

Als gespecialiseerd bedrijf werken wij alleen met de beste en modernste zonnepanelen. Deze zijn onderhoudsvrij, gaan 30 jaar mee en zijn leverbaar in verschillende maten en uitvoeringen. De rendementen zijn hoog en over de hele levensduur gegarandeerd.

Beste prijs-/kwaliteit zonnepanelen

Onze zonnepanelen zijn uitstekend geschikt voor Nederlands zonlicht. Onafhankelijk of het zomer, winter of bewolkt is. Dankzij die hoge kwaliteit hoeft u niet uw hele dak vol te leggen. Dat scheelt in de investering.

Maximale energie-opbrengst

We zijn meer en meer afhankelijk geworden van (de import van) fossiele brandstof. Zonne-energie is onbeperkt beschikbaar én gratis! Dat zal niet veranderen.

De zonnepanelen die wij leveren en installeren produceren elektriciteit uit daglicht, óók op een bewolkte dag. Daardoor hoeft u zich de komende 25 tot 30 jaar geen zorgen te maken over een stijgende energierekening.

U verdient gewoon geld met kwaliteitszonnepanelen. Wij laten u graag enkele voorbeelden zien en leggen u ook graag de werking van onze panelen uit. Maar bovenal kunt u er op vertrouwen dat wij alleen de beste zonnepanelen leveren.

“Heb je nog vragen? Ik help je graag verder.

- Arjan, Technicus

Installatie & garantie

Installatie veilig en gegarandeerd

Wij verkopen en installeren alleen de beste zonnepanelen. Onze zonne-energiesystemen zetten zonlicht direct om in elektriciteit. Daarom is het een geruststellende gedachte dat wij volledig gecertificeerd zijn voor de installatie. Een veilig idee!

Garantie is echte garantie!

De elektriciteit die uw zonnepanelen opwekken, wordt via een omvormer omgezet op de juiste spanning en verbonden aan uw bedrijfs- en/of huisinstallatie. U kunt dit zelfs op elk moment via een webbased systeem bekijken. Om onheil te voorkomen – het blijft elektriciteit – weet u dat montage en aansluiten bij ons in uitstekende handen is.

Zorgeloos profiteren van zonnepanelen

Nadat u samen met ons bepaald heeft hoeveel panelen in uw situatie het beste is, regelen wij een zorgenvrije installatie. Wij zijn volledig gecertificeerd en vanzelfsprekend heeft u garantie op ons werk.

25 jaar garantie

Het risico voor onze klanten reduceren wij door op onze merken zonnepanelen de garantieperiode te verzekeren. Voor het geval dat de zonnepanelen minder dan het door onze leveranciers gegarandeerde vermogen zouden leveren, bieden Munich RE en Chubb financiële ondersteuning en dekking voor de volledige garantieperiode van 25 jaar op panelen, wanneer dit verlies is veroorzaakt door fabricage- of materiaalfouten of materiaalmoeheid. En ook in het hoogst onwaarschijnlijke geval dat een faillissement het uitkeren van ontstane claims zou kunnen verhinderen.

Vind jouw duurzame oplossing

Benieuwd hoe we jouw bedrijf verantwoorder én optimaler kunnen laten draaien? Neem contact met ons op!