Bel direct: 078 691 6066
Bellen
MENU
Bellen
MENU
Home > Energie & duurzaamheid > Klimaatbeheersing

Klimaatbeheersing

Klimaatbeheersing bevordert de prestaties van bezoekers en medewerkers.

Regeltechniek klimaatbeheersing

Klimatologische omstandigheden optimaal

Gebruiksgerichte aansturing van klimaatbeheersende en controlerende componenten bevorderen de prestaties van bezoekers en medewerkers positief.

Bij het ontwerp en toepassing van de vele mogelijkheden staan mens en omgeving centraal. Daarnaast zorgt een goed intern klimaat voor de juiste sfeer een positieve invloed op ieders gezondheid.

Het gecontroleerd beïnvloeden van temperatuur, luchtvochtigheid en luchtcirculatie kent vele toepassingen binnen de zorginstellingen, overheidsgebouwen, onderwijsinstellingen, kantoren, winkels enz.

De toepassing van duurzame materialen geeft een extra dimensie. Voor ons is elke locatie een uniek project. Zowel aan een eenvoudig project tot een zeer uitgebreide toepassing van elektrotechnische activiteiten wordt door ons met expertise, inzet van specialisten en actieve betrokkenheid gewerkt.

Wij adviseren, ontwerpen, installeren, leveren gebruiksklaar op en onderhouden elektrotechnische installaties op diverse locaties in heel Nederland.

Toepassingsgebieden

Onze specialisten kennen de best mogelijke combinatie van de modernste technieken en gebruiken hun jarenlange ervaring voor het ontwikkelen van optimale elektrotechnische installaties in bestaande en nieuwe bouwwerken in de:

  • Utiliteit;
  • Industrie;
  • Appartementsgebouw;
  • Zorginstellingen;
  • Onderwijsinstellingen;
  • Overheidsgebouwen;
  • woningen en winkels.

Vind jouw duurzame oplossing

Benieuwd hoe we jouw bedrijf verantwoorder én optimaler kunnen laten draaien? Neem contact met ons op!