Bel direct: 078 691 6066
Bellen
MENU
Bellen
MENU
Home > Elektrotechniek > Elektrische installaties

Elektrische installaties

Met engineeringstools van EPLAN maken we de eisen en wensen van de klant overzichtelijk

Het elektrisch ontwerp

Onze afdeling engineering werkt met de laatste versie van EPLAN voor het elektrisch ontwerp van een schema welke benodigd is voor het vervaardigen van de besturingskasten. De panelenbouw (bouw van elektrisch ontwerp van schakelkasten) kenmerkt zich door tijds- en kostendruk en een hoog aandeel aan niet-variabele kosten voor behuizingen, elektrotechnische uitrusting, verpakking of loonkosten. Dit geldt voor alle segmenten: de gebouwen- en elektrotechniek, de industriële automatisering en stroomverdeling, maar ook voor de netwerktechniek. Daarbij komen de hoge eisen van de klanten: individuele oplossingsconcepten, korte productietijden en tijdige oplevering, hoge kwaliteit van de schakelinstallaties en documentatie – gekoppeld aan lage kosten. Vooral bij kleine series en unieke exemplaren is deze veelheid aan eisen een uitdaging als er tegelijk ook efficiënt moet worden geproduceerd.

Met engineeringstools van EPLAN maken we de eisen en wensen van de klant overzichtelijk en zijn deze beschikbaar in verschillende documentsvormen, zodat de meest uiteenlopende bedrijfsspecifieke vereisten worden afgedekt. Dit systeem bied specifieke knowhow voor de proces technische vereisten in de productontwikkeling van de besturings- en schakelinstallatiebouw.

Schakel tussen elektrotechnische installaties en machines met een goed elektrisch ontwerp.

Wij, ETB de Noord Paneelbouw en Techniek BV., bouwen geheel in eigen beheer schakelkasten, spanningsverdelers, signalerings- en besturingspanelen aan de hand van een elektrisch ontwerp. De mogelijkheden zijn hierbij bijna onbeperkt. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Integratie met tools en processen voor elektrisch ontwerp. Ontwikkeling van elektronica voor meten en besturen van processen door middel van de ontwikkeling van een elektrisch ontwerp voor de diverse toepassingen.

Toe aan een betere digitale infrastructuur?

Neem contact met ons op en samen kijken we naar de mogelijkheden voor jouw business.