Bel direct: 078 691 6066
Bellen
MENU
Bellen
MENU
Home > Beveiliging > Service en onderhoud

Service & onderhoud

Wij gebruiken altijd de nieuwste technieken en zijn up-to-date betreffende elektrotechnische ontwikkelingen.

Service & onderhoud

Het service team van Elektrotechnisch Bureau de Noord is er voor u voor beheer en onderhoud.

ETB de Noord B.V. is bijzonder trots op haar eigen uiterst professionele team, bestaande uit ongeveer 30 medewerkers. Deze erkende en gediplomeerde installatie-deskundigen zijn een (h)echt ETB de Noord team.

Samenwerking met een oplossingsgerichte aanpak is een belangrijk kenmerk van ons team, om de aan ons toevertrouwde elektrotechnische werkzaamheden uit te voeren. Hierbij maken wij altijd gebruik van de nieuwste technieken en zijn up-to-date betreffende elektrotechnische ontwikkelingen.

Onze opdrachtgevers zijn niet alleen geïnteresseerd in de technische producteigenschappen en de aanschafprijs, maar ook in de kosten gedurende de gehele levensduur. Al vanaf de tekentafel kunnen wij u inzicht geven in deze kosten voor de komende jaren.

Daarnaast kan een storing in uw elektrotechnische systeem altijd voorkomen. Echter door goed beheer en onderhoud uit te voeren op uw elektrotechnische installaties borgt u de veiligheid en continuïteit in uw onderneming.

Onze ervaring in het ontwerpen en installeren van elektrotechnische installaties speelt een belangrijke rol in het beheer en onderhoud. Wij werken eenvoudig en prijsbewust, waarbij een onderhoudscontract de wensen en verplichtingen samenvat

Het afsluiten van een serviceonderhoudscontract geeft u de mogelijkheid gebruik te maken van onze 24-uur storingsdienst. ETB de Noord B.V. heeft 24 uur per dag en 7 dagen per week een eigen service team beschikbaar voor het oplossen van storingen.

Volledig beheer en onderhoud

ETB de Noord B.V. kan het beheer van uw elektrotechnische installaties volledig overnemen: coördinatie, uitvoering van inspecties, rapportage en onderhoud.

Zo verzorgen we onderhoud aan bijv. noodverlichtingsinstallaties en nemen de planning en rapportage voor de brandweer over. Ook het uitvoeren van NEN 3140 inspecties valt onder onze dagelijkse werkzaamheden.

Ondersteuning en continuïteit

In aanvulling op gepland onderhoud hebben wij een storingsdienst 24 uur per dag en 7 dagen per week beschikbaar om u te verzekeren dat uw installatie optimaal blijft functioneren. Wij hebben de meeste reserve onderdelen op voorraad, hebben een eigen reparatiedienst en kunnen uw medewerkers technisch ondersteunen bij de werkzaamheden. Onze elektro installateurs zijn opgeleid en NEN-gecertificeerd voor werkzaamheden aan uw elektrotechnische installaties. Elektrotechnisch Bureau de Noord beschikt over het KOMO keurmerk.

Neem contact met ons op voor een wederzijdse kennismaking. Wij hebben een transparante eenvoudige werkwijze en werken prijsbewust.

Voor storingen zijn wij 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar!

Servicenummer vestiging Alblasserdam: 078 69 160 66
Servicenummer vestiging Zwijndrecht: 078 612 92 88

Houd alles onder controle

Neem vrijblijvend contact met ons op en ervaar de rust en zekerheid van een gedegen beveiligingssysteem.