Paneelbouw

Schakel tussen elektrotechnische installaties en machines.

Wij bouwen geheel in eigen beheer schakelkasten, signalerings- en besturingspanelen.

De mogelijkheden zijn hierbij bijna onbeperkt.

Klantspecifiek en functioneel ontwerp

Wij bouwen panelen conform de opgegeven specificaties. Hiermee hebben wij een oprettige samenwerking opgebouwd met verschillende opdrachtgevers, waarvoor wij klantspecifiek de panelen bouwen en installeren.

Daarnaast bouwen wij ook panelen op basis van een functie vereisten, waarbij de kast conform uw wensen wordt ontworpen, geconstrueerd en geproduceerd.

Wij werken merk-onafhankelijk en kunnen zo naar ieders wens een paneel op maat ontwerpen budgetteren. Op deze wijze kunnen wij paneelbouw zowel technisch als economisch de meest verantwoorde materiaalkeuze maken uit het totale marktaanbod.

Duidelijke en logische indeling signalerings- en besturingspanelen

Duidelijkheid bij het ontwerpen van signalerings- en besturingspanelen speelt een belangrijke rol. Onze panelen zijn dan ook altijd duidelijk en logisch ingedeeld.

Om de door ons en u gestelde hoge kwaliteitseisen te garanderen, worden er uitsluitend kwalitatief hoogwaardige componenten en materialen gebruikt.

Vanzelfsprekend staat kwaliteit bij paneelbouw voorop.

Na het vervaardigen worden alle panelen uitvoerig getest.

Ons kwaliteitssysteem staat borg voor een hoge graad van betrouwbaarheid en veiligheid, zodat u verzekerd bent van een betrouwbare werking.

Wij werken volgens NEN-EN 60204-1 en zijn VCA-gecertificeerd.

Toepassingsgebieden

Onze specialisten kennen de best mogelijke combinatie van de modernste technieken en gebruiken hun jarenlange ervaring voor het ontwikkelen van optimale elektrotechnische installaties in:

–       Industrie o.a. Shell / ECT

–       Droge & natte infra

–       Gebouwbeheer
 
 
Button_Contact_ETB_De_Noord      Button_Offerte_ETB_De_Noord

paneelbouw