Industriële automatisering

De industriële automatisering regelt en bestuurt met behulp van computers de productieprocessen. ETB de Noord B.V. is een specialist op het gebied van industriële automatisering. Efficiënter en veiliger produceren leidt tot gewenste besparingen.

Het beheersen van de productieprocessen wordt steeds belangrijker. De eisen die worden gesteld aan de industrie worden steeds zwaarder. Het verbeteren van de  kwaliteit en kwantiteit kan een doelstelling zijn. Industriële automatisering biedt mogelijkheden om aan de doelstellingen te voldoen.

Maatwerk
Meten, regelen, sturen, visualiseren en controleren: industriële automatisering blijft maatwerk. ETB de Noord B.V. is voor kleine als grote productieprocessen de geschikte (gespreks-)partner.

Functioneel ontwerp
Het ontwerp van de hard- en software van de elektrotechnische besturingsinstallaties (geheel conform wensen, normen en richtlijnen) wordt samengevat in een functioneel ontwerp. Dit functioneel ontwerp is ons startpunt. Een functioneel ontwerp is uniek, nooit in serie, maar altijd op maat. Het productieproces moet betrouwbaar en efficiënt werken. ETB de Noord B.V. heeft de technische kennis en expertise in huis.

Neem contact met ons op voor een wederzijdse kennismaking. Wij hebben een transparante eenvoudige werkwijze en werken prijsbewust.