ETB de Noord B.V. in vogelvlucht.

Elektro Technisch Bureau de Noord is in 1982 opgericht als eenmansbedrijf.

Sinds 2010 bestaat ons bureau uit drie werkmaatschappijen:
– Elektro Technisch Bureau De Noord Alblasserdam B.V.
– Elektro Technisch Bureau De Noord Zwijndrecht B.V.
– Elektro Technisch Bureau De Noord Paneelbouw & Techniek B.V.

ETB de Noord Alblasserdam en Zwijndrecht zijn in het bijzonder gespecialiseerd in (nieuwbouw-) installaties en onderhoud in de utiliteit, woningbouw en industrie.
Dit zijn licht- en krachtinstallaties, maar ook de infrastructuur van uw datacommunicatie, brandmeld-, ontruimings- en beveiligingsinstallaties, geluidsinstallaties, enz…

Tevens voeren wij NEN 3140 inspecties aan vaste installaties uit en keuren wij elektrische arbeidsmiddelen.

Vanaf het eerste moment dat gebruiksgerichte aansturing van energieverbruikende componenten geïntegreerd konden worden, als zijnde integratie van gebouwbeheerssystemen in woning en utiliteitsbouw heeft ETB De Noord B.V. zich ook hierin als specialist ontwikkeld. Dit zijn o.a. LED lichtbronnen, aanwezigheidsschakelingen, bewegingsschakelingen, temperatuurregelsystemen maar ook het op afstand aansturen van elektrische apparaten.

Het onderdeel Paneelbouw is na 3 jaar een afdeling te zijn geweest van ETB de Noord Alblasserdam B.V. eind 2004 uitgegroeid tot een eigen BV: ETB de Noord Paneelbouw & Techniek B.V.

Wij zijn gespecialiseerd in maatwerk schakelpanelen.
Voor elk toepassingsgebied zoeken wij samen met onze opdrachtgevers naar maatwerkoplossingen.

ETB de Noord B.V. is bijzonder trots op haar eigen uiterst professionele team, bestaande uit ca. 30 medewerkers. Deze erkende en gediplomeerde installatie-deskundigen (volledig in eigen dienst) zijn een (h)echt ETB de Noord team.

Samenwerking met een oplossingsgerichte aanpak is een belangrijk kenmerk van ons team, om de aan ons toevertrouwde elektrotechnische werkzaamheden uit te voeren.

Hierbij maken wij altijd gebruik van de nieuwste technieken en zijn up-to-date betreffende elektrotechnische ontwikkelingen. Daarnaast staat een service team beschikbaar die 7 dagen per week en 24 uur per dag oproepbaar zijn.

Dit alles doen wij met passie en liefde voor het vak.
ETB de Noord B.V. is een door de DEKRA gecertificeerd, VCA brandmeldinstallatiebedrijf, branddetectiebedrijf en KvINL-erkend installateur.

ETB de Noord B.V.

 

ETB de Noord B.V.