Inbraakbeveiliging

Elektronische beveiliging
Bij elektronische beveiliging wordt gebruik gemaakt van een alarmcentrale. Op deze alarmcentrale worden vervolgens de diverse inbraakbeveiliging melders aangesloten, die noodzakelijk zijn om uw persoonlijke goederen te beschermen. Er zijn verschillende mogelijkheden om uw object middels een inbraakbeveiliging veilig te beschermen.

Detectie units

Een inbraakbeveiligingssysteem kan ook bestaan uit inbraakbeveiliging detectie-units. Zodra er door het “systeem inbraakbeveiliging” een inbraakdetectie plaatsvindt  volgt  alarmering.

Deze alarmering kan op verschillende manieren worden toegepast waarbij een koppeling naar een centrale meldkamer of een brandbeveiligingssysteem kan worden gerealiseerd.

Beveiliging voor de particuliere & zakelijke markt

Zowel voor de zakelijke als de particuliere markt is het van belang om de beveiliging af te stemmen op de werkelijke omstandigheden.

Wij komen bij u om de risico’s te inventariseren. Op basis daarvan kunnen wij een passend advies geven van de mogelijkheden op het gebied van inbraakbeveiliging. In ons advies wordt rekening gehouden met de gestelde technische eisen voor wat betreft inbraakbeveiliging van de verzekeringsmaatschappij.

Wilt u weten wat bij u mogelijk is, en wat het beste bij uw situatie past?
Neem contact op voor een vrijblijvend en goed advies.