Brandbeveiliging

Elektronische brandbeveiliging
Bij elektronische brandbeveiliging wordt gebruik gemaakt van een alarmcentrale. Op deze alarmcentrale worden vervolgens de diverse brandbeveiliging melders aangesloten, die noodzakelijk zijn om uw persoonlijke goederen te beschermen. Er zijn verschillende mogelijkheden om uw object middels een brandbeveiliging veilig te beschermen.

Detectie units

Een brandbeveiligingssysteem kan ook bestaan uit detectie-units. Zodra er door het systeem een branddetectie plaatsvindt  volgt  alarmering.

Deze alarmering kan op verschillende manieren worden toegepast waarbij een koppeling naar een centrale meldkamer of een brandbeveiligingssysteem kan worden gerealiseerd.

Beveiliging voor de particuliere & zakelijke markt

Zowel voor de zakelijke als de particuliere markt is het van belang om de beveiliging af te stemmen op de werkelijke omstandigheden.

Wij komen bij u om de risico’s te inventariseren. Op basis daarvan kunnen wij een passend advies geven van de mogelijkheden. In ons advies “brandbeveiliging voor locatie…”wordt rekening gehouden met de gestelde technische eisen voor wat betreft beveiliging van de verzekeringsmaatschappij.

Wilt u weten wat bij u mogelijk is, en wat het beste bij uw situatie past?

Neem contact op voor een vrijblijvend en goed advies.

Interessante links:

www.bouwbesluitonline.nl
www.hetccv.nl
www.nvbr.nl
www.vebon.org
www.nibra.nl