Verdeelkasten

Verdeelkasten: beveiligen en verdelen de elektriciteit
Een verdeelinrichting, verdeelkast of groepenkast is de plek van waaruit de elektrische energie beveiligd en verdeeld wordt over de elektrische installatie in een gebouw.

Typen verdeelkasten
Wij werken met modulaire verdeelkast inrichtingen, zodat voor ieder project een geschikte inrichting kan worden gerealiseerd afhankelijk van de diverse mogelijke toepassingen.

Afhankelijk van de hoeveelheid beschikbare plaatsingsruimte kunnen de verdeelkasten zowel staand als hangend worden geïmplementeerd. Alle werkzaamheden worden in goed overleg uitgevoerd.

Verdeelkasten worden voor verschillende elektrische installaties gebruikt:

  • Utiliteit;
  • Industrie;
  • Transport;
  • Scheepvaart;
  • Zorg- en onderwijsinstellingen.

Verdeelkasten voor stroomgebruikers en stroomverbruikers
De richtlijnen voor de technische uitvoering van verdeelkasten zijn Europees bepaald. De inrichting van verdeelkasten wordt steeds complexer mede omdat een aantal “stroomverbruikers” (zakelijk en particuliere partijen) ook “stroomproducenten” worden als hun zonnepanelen en/of windmolens meer energie opwekken dan nodig is voor eigen gebruik. De stroom moet dus in twee richtingen middels de verdeelkasten worden beveiligd.

Ondersteuning en continuïteit
In aanvulling op gepland onderhoud hebben wij een storingsdienst 24 uur per dag beschikbaar om u te verzekeren dat uw net optimaal blijft functioneren. Wij hebben reserve-onderdelen op voorraad, hebben een reparatiedienst en kunnen uw medewerkers technisch ondersteunen bij de werkzaamheden. Onze elektro installateurs zijn opgeleid en NEN-gecertificeerd voor werkzaamheden aan uw elektriciteitsnet. Daarnaast heeft ETB de Noord B.V. het KOMO Instal® procescertificaat.
Neem contact met ons op voor een wederzijdse kennismaking.